Moja Przygoda z gastronomią rozpoczęła się w 2010 roku. Pracowałem w wielu miejscach ale w każdym z nich nie odpowiadały mi pewne rzeczy . Próbowałem znaleźć inspiracje pracy która będzie mi sprawiała przyjemność .Jedna z moich pasji było gotowanie i przełamywanie smaków. Któregoś pięknego dnia siedziałem z rodzicami i rozmawiałem o biznesie w którym mógłbym się odnaleźć i w tym momencie dostałem olśnienia i stwierdziłem ze chciałbym zaistnieć w kategorii street food.
Kupiłem pierwszą swoją przyczepę i wprowadziłem do niej menu które na tamtą chwile mnie inspirowało pierwszą imprezą która była obstawiona przeze mnie, cieszyła się bardzo dużym powodzeniem na nasze produkty. Ludzie którzy odwiedzali B&B byli zachwyceni jakością i smakiem. Kolejne imprezy nasuwały kolejne myśli.
Pewnego razu postanowiłem żeby postawić cos stacjonarnie. Nasza firma funkcjonuje do dziś.
Rozwijamy się coraz lepiej i coraz szybciej mamy wiele zwolenników i ludzi którzy nasza jakość i nasze perfekcyjne wykonanie i pasje cenią oraz bardzo szanują. Dzięki temu firma rośnie w siłę.